Lapzárta időpontok:

I. évfolyam 1. szám
előkészületben


V. évfolyam 8. szám
2020. június 19.


II. évfolyam 5. szám
előkészületben


II. évfolyam 1. szám
előkészületben


IX. évfolyam 13. szám
2020. június 12.

Tisztelt leendő Partnerünk!

A Mi üzleti hátterünkkel, az Ön szorgalmával, kapcsolataival és ügyességével létrehozhat egy média birodalmat, minimális kezdeti befektetéssel. Az APROPÓ Reklámújság olyan partnereket keres, akik önálló vállalkozás keretén belül egy szerződésben meghatározott régióban az APROPÓ című újságot kiadják. Az APROPÓ a fizetett hirdetéseken felül olyan oldalakat is tartalmaz, amelyek miatt olvasói minden lapszámot szívesen olvasnak (viccek, cikkek, receptek). Ez a lap nem csak egy reklámújság.

A partneri kapcsolat röviden:
Partnereink legalább havi két alkalommal kiadnak egy új, érdekes, olvasmányos hirdetési újságot a régiójukban felvett hirdetésekkel. A helyi reklámokkal kiadott lapot partnereink ingyenesen terjesztik a régió postaládáiba.

Elvárásaink:
– vállalkozói szemlélet
– problémamegoldó képesség
– dinamizmus
– megbízhatóság
– pontosság
– elkötelezettség, hűség

Amit kínálunk:
– dinamikusan fejlődő hálózat
– kizárólagosság a partnerünk terjesztési területén
– betanítás, személyes közreműködéssel
– évente képzéssel egybekötött konzultáció
– nyomdai, terjesztési, grafikai háttér
– közös médiamegjelenések szervezése
– központilag biztosított hirdetések

Leendő partnerünk teljesítményétől függően, egy újság indítása akár 6 hónapon belül nyereséget termelhet.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy bármilyen további kérdés felmerülne, az alábbi elérhetőségek bármelyikén állunk rendelkezésére:

Telefon:     +36-20-263-86-75          +36-20-418-12-12

E-mail: hirdetes@aproporeklam.hu

***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** *****

Bemutatkozó tudósítás a www.franchise.hu oldalon:

Az Apropó Reklámújság koncepció csatlakozott a Szövetséghez
 
Az Apropó Reklámújság, 2011. október 28-án kezdte meg működését. Első kiadványuk, az Apropó – Tiszaújváros jelenleg hetedik évfolyamánál tart, melyet tiszaújvárosi központtal összesen 25 településen kerül terjesztésre Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megyék területén.
A kezdeti nehézségeken túllépve az ügyfélközpontú gondolkodás és a megfizethető hirdetési felületek kombinációjának köszönhetően az újság a régió meghatározó nyomtatott sajtótermékévé nőtte ki magát. Működésük negyedik évében a honlapukon közzétett felhívás eredményeképpen megtalálták első régiós partnerüket akivel közösen elindították Heves megyében is az újságot. Egri központtal immár három éve, alkalmanként  32.000 példányban 11 településen jelenik meg a kiadvány.
A 2017-es év utolsó negyedévében megjelent lapcsalád harmadik tagja az Apropó – Nógrád, mely Salgótarjánban és vonzáskörzetében jut el az olvasókhoz. A koncepció bővülésének üteme olyan mértékben felgyorsult, hogy 2018-as célkitűzésük, az Apropó Reklámújság franchise rendszerbe való alakítása. 
Legújabb taguk, az Apropó Gyöngyös, 2018. február 23-án kezdi meg működését. A kiadványt 32.000 példányban Gyöngyösön és 22 településen jelentetik meg. 2018. márciusi első kiadással előkészület alatt áll az ötödik régiós partner, az Apropó Debrecen, mely az eddigi legnagyobb példányszámmal készül megjelenni.
Az Apropó franchise központ minden szerződött partnerének egységes szerződés aláírásával teszi átláthatóvá a hálózat működését és fenntartását. Egységes alvállalkozói rendszerük kialakításával és központi érdekvédelmükkel kívánják biztosítani minden meglévő és jövőbeli partnerüknek az alacsony előállítási költségeket a magas minőségű, ügyfélorientált szolgáltatás nyújtásához.
Központi hirdetésszervező részlegük folyamatosan azon dolgozik, hogy felkutassa a hálózat számára értékes ügyfeleket, melyeket kisebb régiós újságok limitált példányszámuk és terjesztési területük korlátai végett önállóan nem tudnak megcélozni. A koncepció éves szinten közel 3.000.000 terjesztett példánnyal, nagyobb reklámkampányok résztvevői kíván lenni, mely törekvésükből minden csatlakozott partnerük profitál.
Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését – akár mint potenciális hirdető, akár mint szerződni kívánó partner – további információért írjon a hirdetes@aproporeklam.hu e-mail címre, vagy tájékozódjon a www.aproporeklam.hu weboldalon.
 
A tudósítás elérhető a Magyar Franchise Szövetség oldalán: http://www.franchise.hu